عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : سه شنبه 14 دی 1400
بازدید : 229
نویسنده : mozhgan

توضیحات بهترین متخصص ارتودنسی در کرج و تهران در این باره :

به طور کلی برداشتن دستگاه های ارتودنسی شامل 4 مرحله میشود که همه مراحل طی یک جلسه به اتمام میرسند. این مراحل در ادامه توضیح داده شده اند. لازم به ذکر است که کشیدن سیم و براکت دندان معمولا جزء هزینه ارتودنسی دندان در نظر گرفته نمیشود و چندان تاثیری روی قیمت کل پروسه درمان شما ندارد.

 1. برداشتن الاستیک های ارتودنسی

  الاستیک ها از جمله اجزای مهم ارتودنسی ثابت هستند و در سایر روش ها مانند انواع ارتودنسی متحرک یا ارتودنسی نامرئی بکار برده نمیشوند. برای برداشتن ارتودنسی به روشی ایمن و بیخطر، مهم است که ابتدا بیرونی ترین قسمت های دستگاه ارتودنسی را برداشته و سپس به براکت ها و چسب ها برسیم. بخش اول فرایند برداشتن، شامل حذف تک تک باندهای الاستیک و اورینگ ها است. این کار به راحتی و توسط متخصص ارتودنسی دندان شما صورت میگیرد.

بیشتربخوانید... دندانپزشکی در بارداری

 2. کشیدن سیم قوس دار ارتودنسی

 متخصص ارتونسی پیشرفته دندان شما در قدم بعدی روی برداشتن یا کشیدن سیم ارتودنسی که از بین براکت ها عبور کرده تمرکز میکند. یکپارچگی بریس ها در واقع به این سیم وابسته است و با کشیدن سیم، دیگر هیچ ارتباطی بین دندان ها و براکت ها با هم وجود نخواهد داشت.

 3. برداشتن براکت ها و باندها

با کشیده شدن سیم ها، نوبت به از بین بردن یا کندن براکت و باندهای ارتودنسی اطراف دندان های پیش میرسد. شاید خیلی ها فکر کنند که سخت ترین مرحله برداشتن ارتودنسی همین کندن و خارج کردن براکت ها است اما حقیقت این است که این کار بسیار ساده است و زمان زیادی هم نیاز ندارد. هرچند که براکت ها با چسب مخصوص به دندان ها چسپیده شده اند اما متخصص ارتودنسی آن ها را به نحوی چسپانده که با اعمال فشار مناسب در یک جهت خاص به راحتی شل شده و کنده میشوند. همین امر در خصوص باندها نیز صادق است.

 4. تمیز کردن دندان ها بعد از برداشتن ارتودنسی

با برداشتن براکت ها، بیماران احساس میکنند که دندان هایشان چسپناک یا کثیف است و اساس ناخوشایندی دارند. این احساس طبیعی است زیرا متخصص ارتودنسی هنوز چسپ دندان را برنداشته است و متصل به دندان ها هستند. متخصص با کمک ابزار مخصوصی اقدام به پاک کردن بقایای چسپ ارتودنسی میکند و سپس دندان ها را به روش خود تمیز میکند.

رفرنس





:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مجله سلامتی و آدرس salamatmag.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com